Akademik Bilgi Sistemi
ABS
profile/detailPage/documents.document_and_announcements_create
VERDİĞİ DERSLER
| Dönem | Ders Adı | Dili | Saat |
|---|---|---|---|
| 2023-2024 | Genel Turizm | Türkçe | 3 |
| 2023-2024 | İnsan Kaynakları Yönetimi | Türkçe | 3 |
| 2023-2024 | Pişirme Yöntemleri I | Türkçe | 4 |
| 2023-2024 | Yöresel Mutfaklar II | Türkçe | 4 |
| 2023-2024 | Pişirme Yöntemleri II | Türkçe | 4 |
| 2022-2023 | Gıda İşleme ve Muhafaza Teknikleri | Türkçe | 2 |
| 2022-2023 | Yöresel Mutfaklar I | Türkçe | 4 |
| 2022-2023 | Ziyafet Mutfağı | Türkçe | 4 |
| 2022-2023 | Mutfak Planlama | Türkçe | 4 |
| 2022-2023 | İnsan Kaynakları Yönetimi | Türkçe | 3 |
| 2021-2022 | Yöresel Mutfaklar II | Türkçe | 4 |
| 2021-2022 | Pişirme Yöntemleri I | Türkçe | 4 |
| 2021-2022 | Konuk İletişimi | Türkçe | 2 |
| 2021-2022 | Pişirme Yöntemleri II | Türkçe | 4 |
| 2021-2022 | Gıda İşleme ve Muhafaza Teknikleri | Türkçe | 2 |
| 2021-2022 | Yöresel Mutfaklar I | Türkçe | 4 |
| 2021-2022 | Ziyafet Mutfağı | Türkçe | 4 |
| 2021-2022 | Mutfakta Kalite Yönetimi | Türkçe | 4 |
| 2021-2022 | Mutfak Planlama | Türkçe | 4 |
| 2020-2021 | Gıda Teknolojisi ve Personel Hijyeni | Türkçe | 3 |
| 2020-2021 | Konuk İletişimi | Türkçe | 2 |
| 2020-2021 | Yiyecek İçecek Yönetimi II | Türkçe | 2 |
| 2020-2021 | Pişirme Yöntemleri I | Türkçe | 4 |
| 2020-2021 | Mutfakta Kalite Yönetimi | Türkçe | 4 |
| 2020-2021 | Mutfak Planlama | Türkçe | 4 |
| 2018-2019 | Pişirme Yöntemleri | Türkçe | 6 |
| 2018-2019 | HİJYEN VE SANİTASYON | Türkçe | 2 |
| 2018-2019 | TURİZM İŞLETMECİLİĞİ | Türkçe | 2 |
| 2017-2018 | Mutfak Uygulamaları | Türkçe | 4 |
| 2017-2018 | Restoran Yönetimi | Türkçe | 3 |
| 2017-2018 | İleri Pastacılık ve Ekmekçilik | Türkçe | 4 |
| 2017-2018 | Yöresel Türk Mutfağı | Türkçe | 4 |
| 2017-2018 | Hijyen ve Sanitasyon | Türkçe | 3 |
| 2016-2017 | Yiyecek İçecek Hİzmetleri Yönetimi | Türkçe | 3 |
| 2016-2017 | Gıda Teknolojisi | Türkçe | 3 |
| 2016-2017 | Mutfak Uygulamaları | Türkçe | 4 |
| 2016-2017 | Hijyen ve Sanitasyon | Türkçe | 2 |
| 2017-2018 | Temel İletişim | Türkçe | 3 |
| 2016-2017 | Temel İletişim | Türkçe | 3 |
| 2016-2017 | Gastronomiye Giriş | Türkçe | 4 |
| 2017-2018 | Mutfak Yönetimi ve Tasarımı | Türkçe | 3 |
| 2016-2017 | Mutfak Yönetimi ve Tasarımı | Türkçe | 3 |
| 2017-2018 | Turizm İşletmeciliği | Türkçe | 4 |
| 2016-2017 | Turizm İşletmeciliği | Türkçe | 4 |
| Dönem | Ders Adı | Dili | Saat |
|---|---|---|---|
| 2018-2019 | MUTFAK UYGULAMALARI I | Türkçe | 6 |
| 2018-2019 | Profesyonel Mutfak Mutfak Uygulamaları IV | Türkçe | 8 |
| 2018-2019 | Mutfak Sanatlarında Uygulama Atölyesi | Türkçe | 4 |
| 2017-2018 | Soğuk Mutfak | Türkçe | 4 |
| 2017-2018 | Restoran Yönetimi | Türkçe | 4 |
Yüksek lisans ders kaydı bulunamamıştır.
Doktora ders kaydı bulunamamıştır.