Akademik Bilgi Sistemi
ABS
profile/detailPage/documents.document_and_announcements_create
VERDİĞİ DERSLER
Ön lisans ders kaydı bulunamamıştır.
| Dönem | Ders Adı | Dili | Saat |
|---|---|---|---|
| 2020-2021 | BİYOKİMYA | Türkçe | 2 |
| 2017-2018 | BİYOKİMYA | Türkçe | 2 |
| 2016-2017 | SU ÜRÜNLERİ BESİN KALİTESİ | Türkçe | 4 |
| 2016-2017 | BİYOKİMYA | Türkçe | 2 |
| 2017-2018 | Su Ürünleri Besin Kalitesi | Türkçe | 4 |
| 2015-2016 | SU ÜRÜNLERİ BESİN KALİTESİ | Türkçe | 4 |
| 2015-2016 | BİYOKİMYA | Türkçe | 2 |
| 2013-2014 | BİYOKİMYA | Türkçe | 2 |
| 2012-2013 | BİYOKİMYA | Türkçe | 2 |
| 2013-2014 | SU ÜRÜNLERİ BESİN KALİTESİ | Türkçe | 4 |
| 2007-2008 | SU ÜRÜNLERİ BESİN KALİTESİ | Türkçe | 4 |
| 2009-2010 | SU ÜRÜNLERİ BESİN KALİTESİ | Türkçe | 4 |
| 2010-2011 | SU ÜRÜNLERİ BESİN KALİTESİ | Türkçe | 4 |
| 2011-2012 | SU ÜRÜNLERİ BESİN KALİTESİ | Türkçe | 4 |
| 2012-2013 | SU ÜRÜNLERİ BESİN KALİTESİ | Türkçe | 4 |
| 2023-2024 | BİTİRME ÖDEVİ | Türkçe | 2 |
| 2023-2024 | BİYOKİMYA | Türkçe | 2 |
| 2022-2023 | BİYOKİMYA | Türkçe | 2 |
| 2021-2022 | BİYOKİMYA | Türkçe | 2 |
| 2024-2025 | BİTİRME ÖDEVİ | Türkçe | 2 |
| 2024-2025 | BİYOKİMYA | Türkçe | 2 |
| Dönem | Ders Adı | Dili | Saat |
|---|---|---|---|
| 2020-2021 | SU ÜRÜNLERİNDE PAKETLEME YÖNTEMLERİ | Türkçe | 2 |
| 2017-2018 | LABORATUAR TEKNİĞİ | Türkçe | 4 |
| 2016-2017 | SU ÜRÜNLERİNDE KALİTE KONTROLÜ VE DEĞERLENDİRME | Türkçe | 2 |
| 2016-2017 | SAM 538 SU ÜRÜNLERİNDE PAKETLEME YÖNTEMLERİ | Türkçe | 2 |
| 2017-2018 | SAM 525 BALIK ETİNİN KİMYASAL YAPISI VE BES. ÖNEMİ | Türkçe | 2 |
| 2016-2017 | SU ÜRÜNLERİNİN DUMANLANMASI | Türkçe | 3 |
| 2016-2017 | LABORATUAR TEKNİĞİ | Türkçe | 4 |
| 2016-2017 | BALIK ETİNİN KİMYASAL YAPISI VE BESLENMEDEKİ ÖNEMİ | Türkçe | 2 |
| 2011-2012 | YÜKSEK LİSANS TEZİ | Türkçe | 1 |
| 2010-2011 | YÜKSEK LİSANS TEZİ | Türkçe | 1 |
| 2009-2010 | YÜKSEK LİSANS TEZİ | Türkçe | 1 |
| 2010-2011 | SU ÜRÜNLERİNDE PAKETLEME YÖNTEMLERİ | Türkçe | 2 |
| 2009-2010 | SU ÜRÜNLERİNDE DUYUSAL ANALİZ YÖNTEMLERİ | Türkçe | 4 |
| 2011-2012 | SU ÜRÜNLERİNİN DUMANLANMASI | Türkçe | 3 |
| 2010-2011 | SU ÜRÜNLERİNDE KALİTE KONTROLÜ VE DEĞERLENDİRME | Türkçe | 2 |
| 2011-2012 | LABORATUAR TEKNİĞİ | Türkçe | 4 |
| 2011-2012 | SAM 525 BALIK ETİNİN KİMYASAL YAPISI VE BES. ÖNEMİ | Türkçe | 2 |
| 2024-2025 | SU ÜRÜNLERİNİN DUMANLANMSI | Türkçe | 4 |
| 2024-2025 | SU ÜRÜNLERİNDE DUYUSAL ANALİZ YÖNTEMLERİ | Türkçe | 4 |
Doktora ders kaydı bulunamamıştır.