Akademik Bilgi Sistemi
ABS
profile/detailPage/documents.document_and_announcements_create
VERDİĞİ DERSLER
| Dönem | Ders Adı | Dili | Saat |
|---|---|---|---|
| 2020-2021 | GENEL MİKROBİYOLOJİ | Türkçe | 4 |
| 2020-2021 | GIDA KATKI MADDELERİ | Türkçe | 2 |
| 2018-2019 | Balıkçılık Tekn. İşletme Yönetimi | Türkçe | 2 |
| 2018-2019 | HİJYEN VE SANİTASYON | Türkçe | 2 |
| 2018-2019 | GIDA MİKROBİYOLOJİSİ | Türkçe | 5 |
| 2018-2019 | Staj Değerlendirme | Türkçe | 2 |
| 2018-2019 | Gıda Katkı Maddeleri | Türkçe | 2 |
| 2018-2019 | GENEL MİKROBİYOLOJİ | Türkçe | 4 |
| 2017-2018 | HİJYEN VE SANİTASYON | Türkçe | 2 |
| 2017-2018 | GIDA MİKROBİYOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
| 2017-2018 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
| Dönem | Ders Adı | Dili | Saat |
|---|---|---|---|
| 2020-2021 | BİTİRME ÖDEVİ | Türkçe | 2 |
| 2019-2020 | SU ÜRÜNLERİ PİŞİRME TEKNİKLERİ | Türkçe | 2 |
| 2019-2020 | SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
| 2019-2020 | GIDA GÜVENLİĞİ SİSTEMLERİ | Türkçe | 2 |
| 2019-2020 | BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİNDE İŞLETME YÖNETİMİ | Türkçe | 2 |
| 2020-2021 | BALIKÇILIK İŞLETME EKONOMİSİ | Türkçe | 2 |
| 2020-2021 | MESLEKİ UYGULAMA | Türkçe | 2 |
| 2014-2015 | Bitirme Ödevi | Türkçe | 1 |
| 2015-2016 | Bitirme Ödevi | Türkçe | 2 |
| 2015-2016 | Balıkçılık Teknolojisine Giriş | Türkçe | 2 |
| Dönem | Ders Adı | Dili | Saat |
|---|---|---|---|
| 2020-2021 | ALGAL BİYOTEKNOLOJİ | Türkçe | 4 |
Doktora ders kaydı bulunamamıştır.