profile/detailPage/documents.document_and_announcements_create
COURSES
No associate degree course registration found.
Term | Course Name | Language | Hours |
---|---|---|---|
2023-2024 | Proje Hazırlama II | Türkçe | 2 |
2023-2024 | Seminer II | Türkçe | 2 |
2023-2024 | Beslenme Eğitimi ve Danışmalık | Türkçe | 2 |
2023-2024 | Araştırma Yöntemleri | Türkçe | 2 |
2023-2024 | Gıda Kimyası ve Analizleri -II | Türkçe | 4 |
2023-2024 | Gıda Kimyası ve Analizleri -I | Türkçe | 4 |
2023-2024 | Beslenme İlkeleri | Türkçe | 4 |
2022-2023 | Beslenme Eğitimi ve Danışmalık | Türkçe | 2 |
2022-2023 | Proje Hazırlama II | Türkçe | 2 |
2022-2023 | Araştırma Yöntemleri | Türkçe | 2 |
2022-2023 | Seminer II | Türkçe | 2 |
2022-2023 | Beslenme İlkeleri II | Türkçe | 5 |
2022-2023 | Gıda Kimyası ve Analizleri -II | Türkçe | 4 |
2022-2023 | Beslenme İlkeleri | Türkçe | 4 |
2021-2022 | Beslenme Eğitimi ve Danışmalık | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Araştırma Yöntemleri | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Seminer II | Türkçe | 2 |
2022-2023 | Seminer I | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Seminer I | Türkçe | 2 |
2022-2023 | Gıda Kimyası ve Analizleri -I | Türkçe | 4 |
2021-2022 | Gıda Kimyası ve Analizleri -I | Türkçe | 4 |
2021-2022 | Gıda Kimyası ve Analizleri -II | Türkçe | 4 |
2021-2022 | Proje Hazırlama 2 | Türkçe | 2 |
2022-2023 | Proje Hazırlama 1 | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Proje Hazırlama 1 | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Beslenme İlkeleri II | Türkçe | 5 |
2021-2022 | Beslenme İlkeleri I | Türkçe | 5 |
2022-2023 | Beslenme İlkeleri I | Türkçe | 5 |
2020-2021 | Beslenme Eğitimi | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Araştırma Yöntemleri | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Proje Hazırlama 2 | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Seminer II | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Beslenme İlkeleri II | Türkçe | 5 |
2020-2021 | Gıda Kimyası ve Analizleri -II | Türkçe | 4 |
2020-2021 | Gıda Kimyası ve Analizleri -I | Türkçe | 4 |
2020-2021 | Seminer 1 | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Proje Hazırlama 1 | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Beslenme İlkeleri | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Beslenme İlkeleri | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Beslenme İlkeleri 1 | Türkçe | 5 |
2019-2020 | Beslenme İlkeleri | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Beslenme Eğitimi | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Araştıma Yöntemleri | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Beslenme İlkeleri II | Türkçe | 5 |
2019-2020 | Beslenme İlkeleri I | Türkçe | 5 |
2019-2020 | Gıda Kimyası ve Analizleri II | Türkçe | 4 |
2019-2020 | Gıda Kimyası ve Analizleri I | Türkçe | 4 |
2018-2019 | GIDA KİMYASI VE ANALİZLERİ-II | Türkçe | 1 |
2018-2019 | Seminer Hazırlama II | Türkçe | 1 |
2018-2019 | Proje Hazırlama Teknikleri 1 | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Seminer Hazırlama I | Türkçe | 2 |
2018-2019 | GIDA KİMYASI VE ANALİZLERİ-I | Türkçe | 4 |
2018-2019 | BESLENME İLKELERİ | Türkçe | 4 |
2018-2019 | ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Proje Hazırlama Teknikleri II | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Araştırma Yöntemleri | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Seminer II | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Proje Çalışması II | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Gıda Kimyası II | Türkçe | 4 |
2017-2018 | proje | Türkçe | 1 |
2017-2018 | Seminer | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Gıda Kimyası-I | Türkçe | 4 |
2016-2017 | Biyokimya | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Araştırma Yöntemleri | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Gıda Kimyası ve Analizleri-II | Türkçe | 4 |
2015-2016 | Biyokimya | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Beslenme İlkeleri-II | Türkçe | 5 |
2016-2017 | İnsan Davranışları ve İlişkiler | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Beslenme İlkeleri | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Gıda Kimyası ve Analizleri-I | Türkçe | 4 |
2011-2012 | Gıda Kimyası ve Biyokimyası | Türkçe | 4 |
2015-2016 | Beslenme İlkeleri | Türkçe | 2 |
2011-2012 | Temel İletişim | Türkçe | 2 |
Term | Course Name | Language | Hours |
---|---|---|---|
2023-2024 | İleri Beslenme | Türkçe | 3 |
2023-2024 | İleri Beslenmeye Giriş | Türkçe | 3 |
2022-2023 | İleri Beslenme 1 | Türkçe | 4 |
2022-2023 | Gıda Teknolojisinde Özel Konular | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Gıda Teknolojisinde Özel Konular | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Çevre Biyokimyası ve Mikrobiyolojisi | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Gıda Teknolojisinde Özel Konular | Türkçe | 3 |
2019-2020 | ÇEVRE BİYOKİMYASI VE MİKROBİYOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
2019-2020 | Gıda Teknolojisinde Özel Konular | Türkçe | 3 |
2018-2019 | ÇEVRE BİYOKİMYASI VE MİKROBİYOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
2018-2019 | GIDA TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2018-2019 | FERMENTASYON TEKNİĞİ | Türkçe | 3 |
2018-2019 | GIDA TEKNOLOJİSİNDE ÖZEL | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Yüksek Lisans Tezi | Türkçe | 6 |
2017-2018 | Gıda Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Çevre Biyokimyası ve Mikrobiyolojisi | Türkçe | 4 |
2017-2018 | Enzimler ve Tutuklanmış Hücre Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2017-2018 | Fermentasyon Tekniği | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Çevre Biyokimyası ve Mikrobiyolojisi | Türkçe | 4 |
2016-2017 | Gıda Teknolojisi | Türkçe | 3 |
Term | Course Name | Language | Hours |
---|---|---|---|
2011-2012 | Doğal Antioksidanlar ve Antimikrobiyaller | Türkçe | 3 |