profile/detailPage/documents.document_and_announcements_create
COURSES
| Term | Course Name | Language | Hours |
|---|---|---|---|
| 2021-2022 | SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ-II | Türkçe | 5 |
| 2021-2022 | GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER-II | Türkçe | 3 |
| 2021-2022 | TAHIL TEKNOLOJİSİ-II | Türkçe | 4 |
| 2021-2022 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ-II | Türkçe | 4 |
| 2021-2022 | ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ-II | Türkçe | 4 |
| 2021-2022 | STAJ DEĞERLENDİRME | Türkçe | 2 |
| 2021-2022 | SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ-I | Türkçe | 5 |
| 2021-2022 | GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER-I | Türkçe | 3 |
| 2021-2022 | TAHIL TEKNOLOJİSİ-I | Türkçe | 4 |
| 2021-2022 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ-I | Türkçe | 3 |
| 2021-2022 | ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ-I | Türkçe | 3 |
| 2016-2017 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
| 2016-2017 | HİJYEN VE SANİTASYON | Türkçe | 2 |
| 2016-2017 | STAJ DEĞERLENDİRME | Türkçe | 2 |
| 2016-2017 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ I-II | Türkçe | 3 |
| 2016-2017 | KİMYA I-II | Türkçe | 2 |
| 2016-2017 | MATEMATİK I-II | Türkçe | 2 |
| 2016-2017 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 3 |
| 2016-2017 | GIDA GÜVENLİĞİ | Türkçe | 2 |
| 2016-2017 | KALİTE GÜVENCESİ VE STANDARTLARI | Türkçe | 2 |
| 2016-2017 | GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER-II | Türkçe | 3 |
| 2016-2017 | LABORATUVAR TEKNİKLERİ | Türkçe | 3 |
| 2016-2017 | GIDA ENDÜSTRİSİ MAKİNALARI | Türkçe | 4 |
| 2016-2017 | GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER-I | Türkçe | 3 |
| 2016-2017 | İLK YARDIM | Türkçe | 2 |
| 2015-2016 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 2 |
| 2015-2016 | ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
| 2015-2016 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
| 2015-2016 | HİJYEN VE SANİTASYON | Türkçe | 2 |
| 2015-2016 | KALİTE GÜVENCESİ VE STANDARTLARI | Türkçe | 2 |
| 2016-2017 | ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
| 2015-2016 | GIDA ENDÜSTRİSİ MAKİNALARI | Türkçe | 4 |
| 2015-2016 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 3 |
| 2015-2016 | MESLEKİ UYGULAMA | Türkçe | 2 |
| 2015-2016 | MATEMATİK I-II | Türkçe | 2 |
| 2015-2016 | KİMYA I-II | Türkçe | 2 |
| 2015-2016 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 3 |
| 2015-2016 | LABORATUVAR TEKNİKLERİ | Türkçe | 3 |
| 2014-2015 | HİJYEN VE SANİTASYON | Türkçe | 2 |
| 2014-2015 | KALİTE GÜVENCESİ VE STANDARTLARI | Türkçe | 2 |
| 2014-2015 | MATEMATİK I-II | Türkçe | 2 |
| 2014-2015 | KİMYA I-II | Türkçe | 2 |
| 2014-2015 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ I-II | Türkçe | 3 |
| 2014-2015 | GIDA ENDÜSTRİSİ MAKİNALARI | Türkçe | 4 |
| 2014-2015 | ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
| 2014-2015 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
| 2017-2018 | YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
| 2017-2018 | ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
| 2017-2018 | TAHIL TEKNOLOJİSİ-II | Türkçe | 4 |
| 2017-2018 | SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ-II | Türkçe | 4 |
| 2017-2018 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ-II | Türkçe | 4 |
| 2017-2018 | ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ-II | Türkçe | 4 |
| 2017-2018 | GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER-II | Türkçe | 3 |
| 2017-2018 | LABORATUVAR TEKNİKLERİ | Türkçe | 3 |
| 2017-2018 | SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ-I | Türkçe | 5 |
| 2017-2018 | ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ-I | Türkçe | 3 |
| 2017-2018 | GIDA ANALİZLERİ | Türkçe | 4 |
| 2017-2018 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ-I | Türkçe | 3 |
| 2017-2018 | STAJ DEĞERLENDİRME | Türkçe | 2 |
| 2017-2018 | İÇECEKLER TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
| 2017-2018 | TAHIL TEKNOLOJİSİ-I | Türkçe | 4 |
| 2017-2018 | GIDA ENDÜSTRİSİ MAKİNALARI | Türkçe | 4 |
| 2017-2018 | İLK YARDIM | Türkçe | 2 |
| 2017-2018 | GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER-I | Türkçe | 3 |
| 2012-2013 | SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
| 2012-2013 | KALİTE GÜVENCESİ VE STANDARTLARI | Türkçe | 2 |
| 2012-2013 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
| 2012-2013 | HİJYEN VE SANİTASYON | Türkçe | 2 |
| 2012-2013 | ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
| 2012-2013 | GIDA ENDÜSTRİSİ MAKİNALARI | Türkçe | 4 |
| 2013-2014 | KİMYA I-II | Türkçe | 2 |
| 2013-2014 | MATEMATİK I-II | Türkçe | 2 |
| 2013-2014 | GIDA ENDÜSTRİSİ MAKİNALARI | Türkçe | 4 |
| 2013-2014 | KALİTE GÜVENCESİ VE STANDARTLARI | Türkçe | 2 |
| 2013-2014 | HİJYEN VE SANİTASYON | Türkçe | 2 |
| 2013-2014 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ I-II | Türkçe | 3 |
| 2013-2014 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
| 2013-2014 | ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
| 2024-2025 | Özel Gıdalar Teknolojisi | Türkçe | 4 |
| 2024-2025 | Genetiği Değiştirilmiş Gıdalar | Türkçe | 2 |
| 2024-2025 | Gıda Güvenliği | Türkçe | 2 |
| 2024-2025 | Meyve ve Sebze Teknolojisi-II | Türkçe | 4 |
| 2024-2025 | Et ve Ürünleri Teknolojisi-II | Türkçe | 4 |
| 2024-2025 | Süt ve Ürünleri Teknolojisi-II | Türkçe | 5 |
| 2024-2025 | Gıdalarda Temel İşlemler-II | Türkçe | 3 |
| 2024-2025 | Meyve ve Sebze Teknolojisi-I | Türkçe | 3 |
| 2024-2025 | Et ve Ürünleri Teknolojisi-I | Türkçe | 3 |
| 2024-2025 | Staj Değerlendirme | Türkçe | 2 |
| 2024-2025 | Süt ve Ürünleri Teknolojisi-I | Türkçe | 5 |
| 2024-2025 | Gıdalarda Temel İşlemler-I | Türkçe | 3 |
No undergraduate course registration found.
No graduate course registration found.
No doctorate course registration found.