profile/detailPage/documents.document_and_announcements_create
COURSES
No associate degree course registration found.
| Term | Course Name | Language | Hours |
|---|---|---|---|
| 2022-2023 | Besin Hijyeni Klinik | Türkçe | 8 |
| 2022-2023 | Veteriner Hekimlikte Halk Sağlığı | Türkçe | 1 |
| 2021-2022 | Veteriner Hekimlikte Halk Sağlığı | Türkçe | 2 |
| 2020-2021 | Veteriner Hekimlikte Halk Sağlığı | Türkçe | 2 |
| 2021-2022 | Besin Hijyeni Klinik | Türkçe | 12 |
| 2024-2025 | Veteriner Hekimlikte Halk Sağlığı | Türkçe | 2 |
| 2023-2024 | Veteriner Hekimlikte Halk Sağlığı | Türkçe | 2 |
| 2024-2025 | Besin Hijyeni Klinik | Türkçe | 8 |
| 2023-2024 | Besin Hijyeni Klinik | Türkçe | 8 |
| Term | Course Name | Language | Hours |
|---|---|---|---|
| 2022-2023 | Gıda Zehirlenmeleri | Türkçe | 2 |
| 2022-2023 | Uzmanlık Alanı Dersi | Türkçe | 6 |
| 2022-2023 | Gıda Mikrobiyolojisine Giriş | Türkçe | 4 |
| 2021-2022 | Gıda Katkı Maddeleri | Türkçe | 2 |
| 2021-2022 | Uzmanlık Alanı Dersi | Türkçe | 6 |
| 2021-2022 | Gıda Güvenliği | Türkçe | 2 |
| 2021-2022 | Gıda Mikrobiyolojisine Giriş | Türkçe | 4 |
| 2020-2021 | Gıda Mikrobiyolojisine Giriş | Türkçe | 4 |
| 2023-2024 | Gıda Güvenliği | Türkçe | 2 |
| 2023-2024 | Gıda Zehirlenmeleri | Türkçe | 2 |
| 2023-2024 | Gıda Muhafaza İlkeleri | Türkçe | 4 |
| 2023-2024 | Gıda Mikrobiyolojisine Giriş | Türkçe | 4 |
| Term | Course Name | Language | Hours |
|---|---|---|---|
| 2022-2023 | Gıda Endüstrisinde Kullanılan Starter Kültürler | Türkçe | 2 |
| 2022-2023 | Gıda Muhafaza İlkeleri | Türkçe | 2 |
| 2022-2023 | Uzmanlık Alanı Dersi | Türkçe | 6 |
| 2022-2023 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 4 |
| 2021-2022 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 4 |
| 2020-2021 | Gıda Bulaşanları | Türkçe | 2 |
| 2020-2021 | Gıda Muhafaza İlkeleri | Türkçe | 2 |
| 2024-2025 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 4 |
| 2023-2024 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 4 |