T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ

AKADEMİK BİLGİ SİSTEMİ


Yabancı Dil :
İngilizce
Telefon :
04242475562 - 5562
Eposta :
,
Fax :
-
Web Sitesi :
-
Adres :
Mühendislik Fakültesi Biyomühendislik Bölümü Fırat Üniversitesi 23119 Elazığ
Uzmanlık Alanı :



Doğum Yeri Elazığ
Yabancı Dil İngilizce
Telefon 04242475562 - 5562
Eposta ,
Fax -
Web Sitesi -
Adres Mühendislik Fakültesi Biyomühendislik Bölümü Fırat Üniversitesi 23119 Elazığ
Uzmanlık Alanı
  • Lisans » 2009 Yılı mezunu

    Inönü Üniversitesinü
  • Yüksek Lisans » 2012 Yılı mezunu

    İnönü Üniversitesi

Makaleler

Uluslararası
  1. Turan, S., Yalçuk, A., Şişlioğlu, K., Ramadan, M., (2019). Purification of Used Sunflower Frying Oil with Adsorbent Mixtures Using an Active Filtration Method. Rivista Italiana delle Sostanze Grasse, 96(3),171-181.
  2. Boztepe, C., Tosun, E., Bilenler, T., Şişlioğlu, K., (2017). Synthesis and characterization of acrylamide-based copolymeric hydrogel–silver composites:Antimicrobial activities and inhibition kinetics against E. Coli. International Journal of Polymeric Materials and Polymeric Biomaterials, 66(18),934-942.

Bildiriler

Uluslararası
  1. Karabulut, İ., Şişlioğlu, K., (2011). Effect of Cooking on Fatty Acid Composition Including TransFatty Acids in Turkish Traditional Meat Products. 4 th International Congress on Food and Nutrition, (),-.
  2. Şişlioğlu, K., Bilenler, T., (2013). Determination of Antimicrobial Activity of Viburnum Opulus Gilaboru Fruit Juice Comparing with Fermented and Pasteurized Product. The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, (),-.
  3. Bilenler, T., Karabulut, İ., Şişlioğlu, K., Gökbulut, İ., (2018). Farklı Olgunluk Dönemlerindeki Kayısıların Farklı Tabakalarında (dış, orta ve iç) Fenolik Bileşenlerin, Organik Asit ve Şekerlerin Dağılımı. 2nd International Conference onAgriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF), (),-.
  4. Şişlioğlu, K., Karabulut, İ., Mcclements, D.J., (2016). Encapsulation of Lipid Soluble Food Components with Organogelation. 107th AOCS Annual Meeting, (),-.
Ulusal
  1. Şişlioğlu, K., Mcclements, D.J., Karabulut, İ., (). Beta-Carotene Enriched Organogel Lipid Carrier System:Impact of Storage and pH on Chemical and Physical Stability. YABİTED 4. Bitkisel Yağ Kongresi, (),-.
  2. Şişlioğlu, K., Karabulut, İ., (2012). Portakal Kabuğu Ekstraktlarının Rafine Zeytinyağı ve Trigliseritlerine İlavesinin Antioksidatif Özellikler ve İndüksiyon Periyodu Üzerine Etkileri. Yabited I. Bitkisel Yağ Kongresi, (),-.

Projeler

  1. Yüksek Kaliteli Kuru Kayısı Üretimi için Kükürtleme Kurutma ve Depolama Sistemlerinin Geliştirilmesi, 01.02.2014-31.01.2017
  2. İnönü Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Birimi Isıl işlem gören et ürünlerinin lipit fraksiyonlarında meydana gelen bazı değişimlerin belirlenmesi, 02.02.2010-10.08.2012